Airconditioning24
Klimaattechniek voor thuis en op kantoor.
« Sluit menu
Airconditioning24
Klimaattechniek voor thuis en op kantoor.
085-0471052085-0471053085-0471054
info@airconditioning24.nl

Over ons

Specialist in airconditioning en klimaatbeheersing voor bedrijven en organisaties

Ervaring
Airconditioning24 bestaat al sinds 1972. In ruim 40 jaar hebben wij veel ervaring opgedaan met installatie en onderhoud van klimaatbeheersingssystemen. U kunt vertrouwen op de deskundigheid en het vakmanschap van onze medewerkers.

Certificering
Onze medewerkers hebben kennis van de nieuwste technieken en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Zij krijgen regelmatig trainingen en bijscholing. Airconditioning24 beschikt over alle belangrijke certificeringen:

  • F-gassen gecertificeerd
  • KOMO-kwaliteitsverklaring
  • SCIOS-certificaat
  • PED-norming

 

Technische oplossingen, tot in de puntjes afgestemd op uw wensen.
De Hertog werkt voor uiteenlopende opdrachtgevers. Wij doen nieuwbouw en renovatieprojecten voor utiliteitsbouw, woningbouw, tuinbouw, kantoren, zorginstellingen, horeca, scholen en de industriële sector.

Ook na ingebruikname van uw installaties is De Hertog graag uw partner. Onze service- en onderhoudsafdeling staat 24 uur per dag paraat en levert een compleet aanbod aan onderhoudsdiensten.

Over ons
  • Erkende dealer van airconditioning

  • Meer dan 30 jaar ervaring in klimaatbeheersing

Certification

MoreProfit
De Hertog heeft bij ons gezorgd voor een betere klimaatbeheersing. Het contact met De Hertog, voor tijdens en na de installatie, hebben wij als zeer prettig ervaren. Het installeren is geheel volgens planning verlopen en zeer netjes uitgevoerd. Gezien onze eerste prettige ervaring met De Hertog verwacht ik, dat het met de nazorg ook wel goed zit. De Hertog is een prima organisatie, die ik graag aanbeveel bij derden.
- Douwe Oldenkamp (Eigenaar)