Airconditioning24
Klimaattechniek voor thuis en op kantoor.
« Sluit menu
Airconditioning24
Klimaattechniek voor thuis en op kantoor.
085-0471052085-0471053085-0471054
info@airconditioning24.nl

Over ons

Specialist in airconditioning en klimaatbeheersing voor bedrijven en organisaties

Ervaring
Airconditioning24 bestaat al sinds 1972. In ruim 40 jaar hebben wij veel ervaring opgedaan met installatie en onderhoud van klimaatbeheersingssystemen. U kunt vertrouwen op de deskundigheid en het vakmanschap van onze medewerkers.

Certificering
Onze medewerkers hebben kennis van de nieuwste technieken en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Zij krijgen regelmatig trainingen en bijscholing. Airconditioning24 beschikt over alle belangrijke certificeringen:

  • F-gassen gecertificeerd
  • KOMO-kwaliteitsverklaring
  • SCIOS-certificaat
  • PED-norming

 

Technische oplossingen, tot in de puntjes afgestemd op uw wensen.
De Hertog werkt voor uiteenlopende opdrachtgevers. Wij doen nieuwbouw en renovatieprojecten voor utiliteitsbouw, woningbouw, tuinbouw, kantoren, zorginstellingen, horeca, scholen en de industriële sector.

Ook na ingebruikname van uw installaties is De Hertog graag uw partner. Onze service- en onderhoudsafdeling staat 24 uur per dag paraat en levert een compleet aanbod aan onderhoudsdiensten.

Over ons
  • Erkende dealer van airconditioning

  • Meer dan 30 jaar ervaring in klimaatbeheersing

Certification

Bouwbedrijf de Haan Vinkeveen BV
Als bouwbedrijf maken wij regelmatig gebruik van de diensten van De Hertog. De mensen binnen het team van De Hertog gaan daar graag en goed mee om, hetgeen altijd leidt tot goede resultaten en tevreden klanten.
- N.de Haan (Directeur)