Airconditioning24
Klimaattechniek voor thuis en op kantoor.
« Sluit menu
Airconditioning24
Klimaattechniek voor thuis en op kantoor.
085-0471052085-0471053085-0471054
info@airconditioning24.nl

Daikin klimaatoplossingen

De Hertog is specialist in daikin klimaatoplossingen voor bedrijven en organisaties

Offerte?
085-0471052085-0471053085-0471054

Steeds meer werkgevers ontdekken het comfort van daikin klimaatoplossingen. Wie het eenmaal gewend is, wil nooit meer zonder. Medewerkers blijven fitter, scherper en dus productiever, als ze in een ruimte werken met een aangename temperatuur, de juiste vochtigheidsgraad en voldoende luchtverversing, in alle seizoenen. 

Zoekt u een professionele partner voor daikin klimaatoplossingen?

Advies of offerte op maat voor daikin klimaatoplossingen? Neem deze middag contact op:

De Hertog en daikin klimaatoplossingen

Zoekt u een expert op het gebied van daikin klimaatoplossingen? Bij De Hertog bent u aan het juiste adres! U kunt bij ons terecht voor passend advies, installatie, onderhoud van door ons geleverde daikin klimaatoplossingen installaties.

» Bel deze middag 085-0471052085-0471053085-0471054 en krijg direct een specialist aan de lijn.

De Hertog is een totaalinstallateur voor daikin klimaatoplossingen
Met ruim 40 jaar ervaring in daikin klimaatoplossingen voor de zakelijke markt, bent u verzekerd van kwaliteit. Zowel van bestaande als nieuwe installaties.

Al onze monteurs zijn erkend NVKL-installateurs, volledig F-Gassen én PED gecertificeerd. In vele kantoren, zorginstellingen, horeca en winkels vertrouwt men op de expertise van onze vakmensen.

Werkgebied
De Hertog werkt in heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden en altijd in overleg en op afspraak. Zo kunnen wij garanderen, dat bij calamiteiten deze middag één van onze vakmensen ter plaatse is om de daikin klimaatoplossingen problemen op te lossen.

Storing melden of meer informatie?
Vraag gratis een offerte aan en kom direct in contact met een daikin klimaatoplossingen specialist. U ontvangt van ons een persoonlijk advies, scherpe offerte en een goed ontwerp!

» Let op: Wij leveren géén losse onderdelen en accessoires.

De Hertog is expert in daikin klimaatoplossingen...

De Hertog klimaattechniek & klimaatbeheersing sinds 1972
  • Thuis in daikin klimaatoplossingen

  • De Hertog is actief sinds 1972

  • Werkzaam in heel Nederland

Certification

MoreProfit
De Hertog heeft bij ons gezorgd voor een betere klimaatbeheersing. Het contact met De Hertog, voor tijdens en na de installatie, hebben wij als zeer prettig ervaren. Het installeren is geheel volgens planning verlopen en zeer netjes uitgevoerd. Gezien onze eerste prettige ervaring met De Hertog verwacht ik, dat het met de nazorg ook wel goed zit. De Hertog is een prima organisatie, die ik graag aanbeveel bij derden.
- Douwe Oldenkamp (Eigenaar)