Airconditioning24
Klimaattechniek voor thuis en op kantoor.
« Sluit menu
Airconditioning24
Klimaattechniek voor thuis en op kantoor.
085-0471052085-0471053085-0471054
info@airconditioning24.nl

Flash-streamer technologie

TRD Multidiensten B.V. is specialist in flash-streamer technologie voor bedrijven en organisaties

Offerte?
085-0471052085-0471053085-0471054

Steeds meer werkgevers ontdekken het comfort van flash-streamer technologie. Wie het eenmaal gewend is, wil nooit meer zonder. Medewerkers blijven fitter, scherper en dus productiever, als ze in een ruimte werken met een aangename temperatuur, de juiste vochtigheidsgraad en voldoende luchtverversing, in alle seizoenen. 

Zoekt u een professionele partner voor flash-streamer technologie?

Advies of offerte op maat voor flash-streamer technologie? Neem deze avond contact op:

TRD Multidiensten B.V. en flash-streamer technologie

Zoekt u een expert op het gebied van flash-streamer technologie? Bij TRD Multidiensten B.V. bent u aan het juiste adres! U kunt bij ons terecht voor passend advies, installatie, onderhoud van door ons geleverde flash-streamer technologie installaties.

» Bel deze avond 085-0471052085-0471053085-0471054 en krijg direct een specialist aan de lijn.

TRD Multidiensten B.V. is een totaalinstallateur voor flash-streamer technologie
Met ruim 40 jaar ervaring in flash-streamer technologie voor de zakelijke markt, bent u verzekerd van kwaliteit. Zowel van bestaande als nieuwe installaties.

Al onze monteurs zijn erkend NVKL-installateurs, volledig F-Gassen én PED gecertificeerd. In vele kantoren, zorginstellingen, horeca en winkels vertrouwt men op de expertise van onze vakmensen.

Werkgebied
TRD Multidiensten B.V. werkt in heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden en altijd in overleg en op afspraak. Zo kunnen wij garanderen, dat bij calamiteiten deze avond één van onze vakmensen ter plaatse is om de flash-streamer technologie problemen op te lossen.

Storing melden of meer informatie?
Vraag gratis een offerte aan en kom direct in contact met een flash-streamer technologie specialist. U ontvangt van ons een persoonlijk advies, scherpe offerte en een goed ontwerp!

» Let op: Wij leveren géén losse onderdelen en accessoires.

TRD Multidiensten B.V. is expert in flash-streamer technologie...

TRD Multidiensten B.V. klimaattechniek & klimaatbeheersing sinds 1972
  • Thuis in flash-streamer technologie

  • TRD Multidiensten B.V. is actief sinds 1972

  • Werkzaam in heel Nederland

Certification

MoreProfit
KlimaatOffertes.nl heeft bij ons gezorgd voor een betere klimaatbeheersing. Het contact met KlimaatOffertes.nl, voor tijdens en na de installatie, hebben wij als zeer prettig ervaren. Het installeren is geheel volgens planning verlopen en zeer netjes uitgevoerd. Gezien onze eerste prettige ervaring met KlimaatOffertes.nl verwacht ik, dat het met de nazorg ook wel goed zit. De Hertog is een prima organisatie, die ik graag aanbeveel bij derden.
- Douwe Oldenkamp (Eigenaar)