Airconditioning24
Klimaattechniek voor thuis en op kantoor.
« Sluit menu
Airconditioning24
Klimaattechniek voor thuis en op kantoor.
085-0471052085-0471053085-0471054
info@airconditioning24.nl

Airco accessoires

KlimaatOffertes.nl is specialist in airco accessoires voor bedrijven en organisaties

Offerte?
085-0471052085-0471053085-0471054

Steeds meer werkgevers ontdekken het comfort van airco accessoires. Wie het eenmaal gewend is, wil nooit meer zonder. Medewerkers blijven fitter, scherper en dus productiever, als ze in een ruimte werken met een aangename temperatuur, de juiste vochtigheidsgraad en voldoende luchtverversing, in alle seizoenen. 

Zoekt u een professionele partner voor airco accessoires?

Advies of offerte op maat voor airco accessoires? Neem deze nacht contact op:

KlimaatOffertes.nl en airco accessoires

Zoekt u een expert op het gebied van airco accessoires? Bij KlimaatOffertes.nl bent u aan het juiste adres! U kunt bij ons terecht voor passend advies, installatie, onderhoud van door ons geleverde airco accessoires installaties.

» Bel deze nacht 085-0471052085-0471053085-0471054 en krijg direct een specialist aan de lijn.

KlimaatOffertes.nl is een totaalinstallateur voor airco accessoires
Met ruim 40 jaar ervaring in airco accessoires voor de zakelijke markt, bent u verzekerd van kwaliteit. Zowel van bestaande als nieuwe installaties.

Al onze monteurs zijn erkend NVKL-installateurs, volledig F-Gassen én PED gecertificeerd. In vele kantoren, zorginstellingen, horeca en winkels vertrouwt men op de expertise van onze vakmensen.

Werkgebied
KlimaatOffertes.nl werkt in heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden en altijd in overleg en op afspraak. Zo kunnen wij garanderen, dat bij calamiteiten deze nacht één van onze vakmensen ter plaatse is om de airco accessoires problemen op te lossen.

Storing melden of meer informatie?
Vraag gratis een offerte aan en kom direct in contact met een airco accessoires specialist. U ontvangt van ons een persoonlijk advies, scherpe offerte en een goed ontwerp!

» Let op: Wij leveren géén losse onderdelen en accessoires.

KlimaatOffertes.nl is expert in airco accessoires...

KlimaatOffertes.nl klimaattechniek & klimaatbeheersing sinds 1972
  • Thuis in airco accessoires

  • KlimaatOffertes.nl is actief sinds 1972

  • Werkzaam in heel Nederland

Certification

MoreProfit
KlimaatOffertes.nl heeft bij ons gezorgd voor een betere klimaatbeheersing. Het contact met KlimaatOffertes.nl, voor tijdens en na de installatie, hebben wij als zeer prettig ervaren. Het installeren is geheel volgens planning verlopen en zeer netjes uitgevoerd. Gezien onze eerste prettige ervaring met KlimaatOffertes.nl verwacht ik, dat het met de nazorg ook wel goed zit. De Hertog is een prima organisatie, die ik graag aanbeveel bij derden.
- Douwe Oldenkamp (Eigenaar)